Rubicon Owners Forum banner
1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
52 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I noticed today driving on I95 more that usual vibes at 65+. Checked drive shaft and took some picts. Any suggestions or advice appreciated. It's a Tom Woods only about 3 years.


 

·
Premium Member
06 rubi
Joined
·
12,594 Posts
I would just tap the dust seal on since it is just a pushed on piece. Any change of weight can throw it off balance.
 

·
Registered
Joined
·
52 Posts
Discussion Starter · #4 ·
gregert12 said:
I would just tap the dust seal on since it is just a pushed on piece. Any change of weight can throw it off balance.

I tried tapping it back in place but it's not budging. Maybe soak it with PB blaster and try again Monday.
 

·
Premium Member
06 rubi
Joined
·
12,594 Posts
jimd said:
gregert12 said:
I would just tap the dust seal on since it is just a pushed on piece. Any change of weight can throw it off balance.

I tried tapping it back in place but it's not budging. Maybe soak it with PB blaster and try again Monday.

How hard did you hit it? When I install that seal on the front, it took a decent whack for it to seat.
 

·
Registered
Joined
·
52 Posts
Discussion Starter · #6 ·
Update:

U-Joint Replaced:

Old one had a worn out end cap. The others were fine.




Re tapped Grease Zerk pumped it some grease:


Vibe free up to 80mph :)
 
1 - 6 of 6 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top