Rubicon Owners Forum banner

1 - 14 of 14 Posts

·
Registered
Joined
·
180 Posts
Discussion Starter #1
Here is the problem I have 2005 LJ , my multi function switch needed replacement. All my lights and LED tail lights were working, I took off my old multi function and the plastic connector pretty much fell completely apart. I have new connector and we wired up and have 1 wire orange with black tracer that is not on any diagram I have been able to find. Right now all my lights work except my low beams and turn signals. Does anyone have wiring diagram for 2005 LJ or pictures of you wiring going into the connector????
 

·
Moderator
Joined
·
3,389 Posts
Free bump for you, hoping someone has a diagram.
 

·
Administrator
Joined
·
10,695 Posts
The socket/plug on the multi-function switch itself fell apart or the plug/socket in the harness? If nobody has an answer I can take my covers off and check.
 

·
Sarcastic Moderator
Joined
·
13,969 Posts
If you need the full wiring diagram, let me know.
 

·
Registered
Joined
·
395 Posts
Here is the problem I have 2005 LJ , my multi function switch needed replacement. All my lights and LED tail lights were working, I took off my old multi function and the plastic connector pretty much fell completely apart. I have new connector and we wired up and have 1 wire orange with black tracer that is not on any diagram I have been able to find. Right now all my lights work except my low beams and turn signals. Does anyone have wiring diagram for 2005 LJ or pictures of you wiring going into the connector????
2005 FSM:
 

·
Registered
Joined
·
180 Posts
Discussion Starter #7
Ok all my lights work now except blinkers and hazards. I replaced relay again with another new one and replaced multi swtich with another new one checked all fuses...Any other ideas?
 

·
Premium Member
Joined
·
1,589 Posts
Put power to the pin/pins in the plug that are used for the turn signals/4way flasher and see if you get the corresponding light to come on.
Have you checked the turn signal relay?
 

·
Premium Member
Joined
·
4,022 Posts
😂 not sure how many miles yours has but mine only has 57k after all these yrs.
Is that all... My '04 is at 55k :D Can be seen in the fleamarket thread...

I really believe something happened between the '04 and '05 model years... I've never had a problem with mine yet I hear of those MFS and OPDA problems with the '05/'06s
 
1 - 14 of 14 Posts
Top